Media - PUSAT RAWATAN USWATUN HASANAH

2

Koleksi Video dan Gambar Pusat Rawatan Uswatun Hasanah

Sila klik link di bawah untuk lebih lanjut

Siapakah Ustaz Ismail?

Klik untuk Skrol ke Atas
Ustaz Ismail bin Mohamad ialah pengasas/founder Pusat Rawatan Uswatun Hasanah. Berasal dari Sibu, Sarawak dan telah melibatkan diri dalam keilmuan tenaga dalam serta rawatan perubatan alternatif sejak tahun 2000.

Seorang yang berpengalaman dan diiktiraf oleh pertubuhan pengamal perubatan Islam yang sah.


pusat rawatan uswatun hasanahpusat rawatan uswatun hasanah

kursus tenaga dalam

rawatan jarak jauh

rawatan jarak jauh

islam

islamTentang Pusat Rawatan Uswatun Hasanah

Klik untuk Skrol ke Atas
Pusat Rawatan Uswatun Hasanah terletak di bandar Kuching, Sarawak yang beralamat di No.33, Kampung Gersik, 93050, Kuching, Sarawak, Malaysia. Sila lihat peta di bahagian bawah laman web ini untuk mengetahui lebih lanjut lokasi pusat rawatan.

tempat bekam kuching

tempat akupuntur kuching

kuching sarawak

akupuntur

tenaga batin

urut kuching

khidmat urut

kuching


Jauh dari tempat tinggal anda? Anda ada masalah yang memerlukan rawatan jarak jauh? Ustaz Ismail dapat merawat segala jenis masalah dan penyakit anda melalui kaedah jarak jauh.
Perkhidmatan rawatan dari rumah ke rumah juga ada disediakan mengikut keperluan.


Pusat Rawatan Uswatun Hasanah dalam Rancangan RTM Tv1 Singgah DolokRawatan Akupuntur | Info dan Harga

Klik untuk Skrol ke Atas
Memang tidak dapat dinafikan lagi keberkesanan rawatan akupuntur. Ustaz Ismail memang seorang yang berpengalaman dan pakar dalam rawatan akupuntur. Hal ini dibuktikan apabila pihak UNIMAS datang ke Pusat Rawatan Uswatun Hasanah untuk membuat kajian lebih lanjut tentang rawatan akupuntur. Gambar di bawah merupakan bukti kajian yang telah dilakukan.
ustaz ismailKlik gambar untuk melihat lebih jelas


Temuramah Bersama Pihak Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS)

ustaz ismail
kajian

pusat rawatan uswatun hasanah


Koleksi video sahih tentang keberkesanan rawatan akupuntur Pusat Rawatan Uswatun Hasanah:-
Penjelasan Tentang Akupuntur

Sesi Rawatan Akupuntur

Testimoni Rawatan Akupuntur

Demonstrasi Rawatan Akupuntur


Koleksi gambar yang telah dilakukan di Pusat Rawatan Uswatun Hasanah dengan keberkesanan yang amat menakjubkan. Segala peralatan dan kebersihan amatlah dititikberatkan dan usah risau kerana kesihatan, kebersihan, kesucian dan keselamatan anda keutamaan kami.

kesihatan kuching

akupuntur sarawak

kuching

akupuntur
Rawatan kepada wanita juga disediakan mengikut syariat sepenuhnya. Jangan khuatir. Kepentingan anda sangatlah dijaga dengan rapi. Sila buat temujanji dahulu untuk memudahkan urusan.

akupuntur wanitaRawatan Bekam | Info dan Harga

Klik untuk Skrol ke Atas


bekam pusat rawatan uswatun hasanah

Seperti yang diketahui, bekam amatlah baik untuk melancarkan peraliran darah dan membuang toksik di dalam badan. Namun demikian, proses bekam memerlukan orang yang betul-betul pakar sahaja yang dapat melakukan bekam yang baik agar tidak membawa apa-apa kesan sampingan.
Sebagai pakar bekam yang diiktiraf, Ustaz Ismail lebih daripada berpengalaman dalam memberi rawatan bekam dan setakat ini, alhamdulillah, semua pesakit yang berjumpa dengan Ustaz Ismail untuk mendapatkan rawatan bekam telah sembuh sepenuhnya dan bebas daripada simptom penyakit yang amat merungsingkan.
Tambahan pula, dengan harga yang amat murah dan kualiti servis yang terbaik, anda dijamin berpuas hati sepenuhnya.
Jika anda tidak dapat datang ke rumah, sila hubungi saja Ustaz Ismail dan buat temujanji untuk mendapatkan perkhidmatan berkualiti yang jauh lebih murah daripada biasa. Anda tidak perlu bersusah payah datang ke Pusat Rawatan Uswatun Hasanah dan biarkan anda berehat dan tunggu Ustaz Ismail datang ke halaman rumah anda dengan kadar yang segera.

Berikut merupakan koleksi gambar rawatan bekam yang dijalankan secara bersih, selamat, profesional dan mesra:-
bekam kuching
Rawatan bekam sunnah. Titik-titik bekam amat dititikberatkan dalam rawatan Ustaz Ismail. Segalanya mudah, murah dan senang dilakukan. Anda akan berasa lebih bertenaga dan pelbagai lagi manfaat yang hebat daripada khidmat rawatan pakar bekam yang diiktiraf.
bekam wanita
Bekam bukan sahaja untuk lelaki malah wanita juga dapat berbekam. Bekam bukan sahaja untuk kesihatan tetapi juga dapat memberi manfaat kecantikan untuk meningkatkan seri wajah agar sentiasa menawan dan anggun dengan aura positif setelah mendapat rawatan bekam daripada pakar bekam yang profesional. Sila buat temujanji dahulu untuk memudahkan urusan.

bekam sunnah kuching
Apabila berhadapan dengan bendalir badan manusia seperti darah, bukan sahaja kebersihan peralatan dan pesakit dijaga rapi tetapi kebersihan perawat (Ustaz Ismail) juga tetap dijaga baik dengan memakai sarung tangan dan proses dilakukan dengan cermat dan amat baik.


Rawatan Resdung

Klik untuk Skrol ke Atas
Rawatan resdung juga ada disediakan di Pusat Rawatan Uswatun Hasanah. Dalam masa yang terdekat, segala masalah sinus anda akan pulih sepenuhnya dengan izin Allah swt. Anda tidak akan lagi sakit kepala, hidung berhingus, lesu, mata berair dan segala simptom penyakit yang memberi beban kepada hidup anda akan lenyap buat selamanya.

resdung kuching rawatan


Jika anda tidak dapat pergi ke Pusat Rawatan Uswatun Hasanah, sila hubungi Ustaz Ismail untuk temujanji rawatan resdung di tempat kediaman anda.

[PS: Laman web ini masih dalam fasa pembangunan dan tunggukan kemaskini terbaru gambar atau video berkaitan rawatan resdung pada masa hadapan. Sementara itu, sila ikuti perkembangan Pusat Rawatan Uswatun Hasanah di laman facebook https://www.facebook.com/PusatRawatanUswatunHasanah]


Rawatan Urut | Info dan Harga

Klik untuk Skrol ke Atas
Rawatan urut juga ada disediakan di Pusat Rawatan Uswatun Hasanah.
Kami menyediakan rawatan urut yang sangat efektif dengan kaedah dan teknik Ustaz Ismail dengan pengalaman mengurut yang lama dan dengan mudahnya mengetahui dan merawat segala masalah anda dengan urutan yang paling berkesan setakat ini. Rata-rata semua pesakit yang berkunjung ke Pusat Rawatan Uswatun Hasanah sangat berpuas hati setelah mendapat rawatan urut daripada Ustaz Ismail.

pusat rawatan uswatun hasanahDi Pusat Rawatan Uswatun Hasanah, kami menyediakan urutan refleksologi, urutan batin kelelakian yang dijamin berkesan dan urutan badan yang sangat mujarab.

Anda sakit kaki dan tidak dapat pergi ke Pusat Rawatan Uswatun Hasanah?
Anda terlentang di atas katil di rumah dan tidak dapat pergi ke Pusat Rawatan Uswatun Hasanah?
Anda sukar melakukan apa-apa aktiviti sehinggakan tidak mampu untuk pergi ke Pusat Rawatan Uswatun Hasanah?
BERITA SANGAT BAIK UNTUK ANDA! Hubungi saja Ustaz Ismail (0134876166 atau 01132363113) dan dengan kadar yang segera, anda akan mendapat rawatan terus di tempat kediaman anda. Matlamat kami, anda sembuh dengan rawatan yang kami sediakan dan sentiasa memberi yang terbaik kepada pesakit Pusat Rawatan Uswatun Hasanah!

[PS: Laman web ini masih dalam fasa pembangunan dan tunggukan kemaskini terbaru gambar atau video berkaitan rawatan urut pada masa hadapan. Sementara itu, sila ikuti perkembangan Pusat Rawatan Uswatun Hasanah di laman facebook https://www.facebook.com/PusatRawatanUswatunHasanah]


Rawatan Alternatif dan Islam

Klik untuk Skrol ke Atas

rawatan alternatif di kuching
Rawatan Metafizik dan Islam yang sepenuhnya mematuhi syariat Islam


Anda tidak tahu untuk mendapatkan rawatan apa yang sesuai untuk diri anda?
Anda rasakan sesuatu yang sukar untuk dijawab dan memerlukan pakar yang mematuhi syariat Islam sepenuhnya untuk merungkai persoalan dan masalah anda?
Usah bimbang!

Anda beritahu sahaja masalah anda kepada Ustaz Ismail dan Ustaz Ismail akan memberitahukan kepada anda tentang rawatan apakah yang terbaik untuk menyelesaikan masalah atau penyakit anda. Baik dari segi fizikal, mental, ghaib, jarak dekat atau jarak jauh, segalanya tidak mustahil dengan keizinan Allah swt untuk mencari jalan penyelesaian kepada masalah, dan kesembuhan kepada penyakit.
Sila hubungi Ustaz Ismail segera. Scan jarak jauh percuma diberikan khusus buat anda!

[PS: Laman web ini masih dalam fasa pembangunan dan tunggukan kemaskini terbaru gambar atau video berkaitan rawatan alternatif dan Islam pada masa hadapan. Sementara itu, sila ikuti perkembangan Pusat Rawatan Uswatun Hasanah di laman facebook https://www.facebook.com/PusatRawatanUswatunHasanah]Produk yang Dihasilkan

Klik untuk Skrol ke Atas
Pusat Rawatan Uswatun Hasanah juga menyediakan pelbagai produk yang halal,bersih,selamat, tiada kesan sampingan dan sesuai untuk semua peringkat umur,bangsa dan agama supaya anda dapat menikmati anugerah kesihatan yang tidak terbatas sebagai tanda kita mensyukuri nikmatNya. Sila skrol ke bawah untuk melihat senarai produk.

pusat rawatan uswatun hasanah


Di Pusat Rawatan Uswatun Hasanah, kami menyediakan produk seperti:-

 1. Minyak Habbatus Syi'fa

 2. InsyaAllah, telah terbukti mujarab untuk sekalian lamanya dapat menyembuhkan segala penyakit zahir dan batin. Telah diasma'kan dan didoakan dengan ayat-ayat As-Syi'fa. Dimakan secara istiqamah dapat mencegah penyakit kanser dan penyakit kronik serta memagarkan diri daripada gangguan ghaib

  Mahar: RM55 3. Ibu Penawar Berasma'

 4. InsyaAllah, ramuan herba yang tiada kesan sampingan dan kemujarabannya terus dapat dirasai setelah dimakan. Ramai yang telah mendapat kesan yang sungguh menakjubkan setelah mengamalkannya. Disertakan asma' untuk pendinding diri daripada segala gangguan ghaib dan juga dibacakan ayat Ruqyah dan Syifa'.

  Mahar: RM55 5. Garam Berasma'

 6. InsyaAllah, dicampurkan di dalam makanan atau di dalam air dapat menyembuhkan segala penyakit zahir dan batin termasuk penyakit kronik. Sangat mujarab untuk kanak-kanak yang mengalami demam panas, batuk serta gangguan ghaib.

  Mahar: RM40 7. Air Makbul-Zat

 8. InsyaAllah untuk menyembuh pelbagai jenis penyakit zahir dan batin. Dapat menyembuhkan sihir dan segala jenis penyakit biasa dan kronik. Semakin banyak air ditambah insyaAllah semakin kuatlah energi penyembuhannya.

  Mahar: RM50 9. Kismis Ummi

 10. Khusus untuk kanak-kanak bawah 12 tahun untuk mencegah penyakit, menguatkan minda, meningkatkan daya ingatan dan kecergasan berfikir. Juga dapat melembutkan hati anak-anak supaya mengikuti ajaran ibu bapa dan guru. Diasma'kan untuk pendinding diri daripada gangguan ghaib.

  Mahar: RM40 11. Minyak Ismul Rohaniah

 12. InsyaAllah, minyak ini mengandungi sifat pengasihan yang sangat ampuh untuk pelbagai kegunaan. Penggunanya disenangi dan disukai orang ramai, mempunyai kewibawaan tinggi dan sesuai bagi mereka yang bekerja dan swasta, multi-level marketing dan apa-apa pekerjaan yang memerlukan pendekatan orang ramai. Juga dipakai untuk pelarisan yang umpama magnet yang mempunyai daya tarikan yang tinggi yang juga sesuai untuk lambat jodoh. Juga untuk melembutkan hati kekasih, mendapat perhatian apabila berbicara dan disenangi orang ramai. Tiada pantang, boleh dipakai untuk solat.

  Tiada unsur negatif, tidak menggunakan khadam, jin dan apa sahaja yang khurafat. Berlandaskan ilmu pengasihan yang terbukti keberhasilannya yang juga boleh dibuat untuk mandi bunga. Seribu satu kegunaan yang lain yang tak termuat untuk ditulis.  Mahar: RM370 13. Minyak Karisma Asma'

 14. Pemakai minyak ini akan dipandang tinggi dan berwibawa. Orang ramai akan suka berbicara dengan kita. Sesuai untuk bertemu dengan orang atasan atau orang besar, temuduga dan apa jua pekerjaan.

  Mahar: RM100 (biasa) | RM250 (special) 15. APA-APA PRODUK YANG DIBUAT KHUSUS UNTUK PARA PESAKIT

 16. ATAS PERMINTAAN ANDA, KAMI DAPAT TUNAIKAN DENGAN IZIN ALLAH SWT.

  Mahar: Mengikut persetujuan kedua-dua pihakSegala produk yang dipesan akan dikirimkan dengan diklat akidah.


Apakah perbezaan produk Pusat Rawatan Uswatun Hasanah dengan produk yang ada di tempat lain?  
Di Pusat Rawatan Uswatun Hasanah, ketulenan produk yang disediakan amatlah dijaga rapi dan kami hanya menyediakan produk yang berkualiti tinggi, disahkan halal, selamat, bersih dan tiada kesan sampingan serta segalanya mengikut syariat dan sunnah nabi.   
Tambahan pula, kami menyediakan produk yang berkualiti pada harga yang murah dan berpatutan serta mampu milik. Yang penting, kami di Pusat Rawatan Uswatun Hasanah hanya mementingkan kesihatan anda dan fokus kami adalah untuk membantu anda dengan kudrat dan kelebihan yang dianugerahkan oleh Allah SWT. 

Sila klik ruangan Produk/Perkhidmatan untuk mengetahui secara ringkas produk dan perkhidmatan yang disediakan di sini


[PS: Laman web ini masih dalam fasa pembangunan dan tunggukan kemaskini terbaru gambar atau video berkaitan produk yang dihasilkan pada masa hadapan. Sementara itu, sila ikuti perkembangan Pusat Rawatan Uswatun Hasanah di laman facebook https://www.facebook.com/PusatRawatanUswatunHasanah]Kursus yang Ditawarkan

Klik untuk Skrol ke Atas
Pusat Rawatan Uswatun Hasanah juga menawarkan kursus untuk dipelajari kepada sesiapa sahaja.
Kami menawarkan kursus seperti yang berikut:-

1) Kursus Tenaga Dalam Al-Kausar Peringkat Dasar (Basic)
2) Kursus Tenaga Dalam Al-Kausar Peringkat Master
3) Kursus Tenaga Dalam Al-Kausar Peringkat Grandmaster
4) Kursus Grandmaster Advance
5) Kursus Ilmu Pukulan Jarak Jauh
6) Kursus Transfer Chip Sufi Healing
7) PELBAGAI KURSUS DAN ILMU LAIN LAGI MENGIKUT KEPERLUAN ANDA. ANDA BERITAHU SAJA KEPADA USTAZ ISMAIL TENTANG PERSOALAN KURSUS YANG ANDA INGINKAN YANG MENGIKUT SYARIAT ISLAM.


Kami tegaskan di sini bahawa segala kursus dan ilmu yang dipelajari sepenuhnya mengikut syariat Islam! Kami tidak menggunakan sebarang helah atau penipuan, tidak menggunakan ilmu hitam, kuasa ghaib, perantaraan jin, khadam, iblis & syaitan, azimat, tangkal atau bantuan daripada unsur-unsur luaran lain. Tiada amalan berbentuk khurafat dan setara dengannya serta tidak melibatkan perkara-perkara yang boleh merosakkan aqidah (Syirik) dan tidak bercanggah dengan syariat Islam

Sila klik ruangan Produk/Perkhidmatan untuk mengetahui lebih lanjut kursus/ilmu yang ditawarkan di sini atau hubungi terus Ustaz Ismail (0134876166 atau 01132363113). Setelah selesai, anda akan diijazahkan dan diberi sijil pengesahan.

Gambar di bawah menunjukkan demonstrasi tentang kursus yang ditawarkan di Pusat Rawatan Uswatun Hasanah:-


ilmu tenaga dalam


sijil pusat rawatan uswatun hasanah

ilmu batinLagi tentang Produk dan Perkhidmatan

Klik untuk Skrol ke Atas
Untuk mengetahui senarai produk dan perkhidmatan yang disediakan di Pusat Rawatan Uswatun Hasanah, kami sudah sediakan segala info untuk anda baca dan fahamkan. Anda boleh explore laman web ini.
Sebenarnya, kami menyediakan pelbagai rawatan, produk dan perkhidmatan. Tidak terhad kerana Allah SWT Maha Berkuasa dan Maha Penyembuh. Tiada yang mustahil jika berlaku dengan izinNya.

Kami di Pusat Rawatan Uswatun Hasanah mendoakan kesihatan, kesejahteraan, keselamatan dan kenikmatan kepada anda. Salam ukhwah!

2 comments:

 1. Assalamualaikum. saya mencari rawatan di sekitar Kelantan.sebelum ini saya ada terambil rokok dan makanan pemberian jiran, selepas itu saya terasa sakit dan banyak gangguan berlaku dibahagian dada,perut dan muka.
  Ini email saya : tubuhsatu@gmail.com
  Semoga Allah membalas kebaikkan tuan dengan kebaikkan yang banyak.

  ReplyDelete
 2. Tuan... Urutan untuk membuang angin dalam badan bolehkah

  ReplyDelete

(Setiap Hari 8.00 pagi - 12.00 malam)
No. 33, Kampung Gersik, 93050, Kuching, Sarawak.